Unieke 1 daagse KarakterIntelligentie Training: hoe kan ik beter mensen doorgronden?

Wil jij je specialiseren in het gedrag van volwassenen en/of kinderen? 

Geef je dan op voor de exclusieve 1 daagse powertraining
‘inleiding
 tot Karaktercoaching’

op 16 september 2022
Locatie Scheveningen

Voor slechts €600 ex BTW inclusief persoonlijke karakterstijltest
(ter waarde van €260)

Stel je voor dat je mensen sneller begrijpt en daardoor meer succes behaalt. In deze exclusieve training kom je er in 1 dag achter, hoe jij effectiever met mensen om kunt gaan. Met deze kennis zul je steviger in het leven staan en meer persoonlijk succes behalen. Je krijgt inzicht in de karakterstijlen van individuen, gezinnen en organisaties. Indien je wenst, kun je daarna doorgaan met de opleiding tot Karaktercoach. Yvette Hooites Meursing van Bureau Levenswerk traint top-professionals en leiders om individuele mensen, gezinnen en organisaties verder op hun pad naar succes te begeleiden.

Voor wie is het bestemd?

 • Voor leiders die meer  invloed en impact willen hebben
 • Voor coaches en consultants die een eigen onderneming hebben en sneller willen groeien
 • Voor teamcoaches
 • Voor kindercoaches die ook gezinscoaches willen worden
 • Voor ondernemers die meer uit hun mensen willen halen

Met deze kennis kun je ook jouw eigen bedrijf gezond laten groeien!

 • Bureau Levenswerk staat bekend om haar speciale opleiding tot karaktercoach, die mensen een beter inzicht krijgen in hun patronen en hun blokkades, die ze vervolgens kunnen oplossen. Hierdoor worden ze gelukkiger en kunnen zij de doelen halen die zij zichzelf stellen. Wanneer je karaktercoach geworden bent, kun je daarmee je onderneming op een hoger niveau brengen. Deze training is de beste inleidende training hiervoor en staat open voor iedereen die deze kennis wil opdoen en eventueel karaktercoach wil worden.

Het unieke van Karakterintelligentie is dat het zowel de karakterstijlen van kinderen als volwassenen in kaart brengt.  Dit geeft een schat van informatie over hoe kinderen en volwassenen in elkaar zitten. Je leert de gebruiksaanwijzing van jezelf, kinderen en volwassen kennen. Je krijgt gouden regels om mentale blokkades in beweging te brengen. Door speciale lichaamsoefeningen kun jezelf losmaken en karakters ontwikkelen in de richting die jij wilt.

Je kunt gezinnen analyseren en hun karakterdynamiek in kaart brengen. Je ziet al snel waar het binnen gezinnen fout kan gaan, en ze op eenvoudige en onbedreigende manier erop wijzen hoe hier mee om te gaan. Door begeleiding en lichaamsgerichte oefeningen kun je drama’s binnen gezinnen voorkomen. 

Naast gezinnen, kun je bij professionele organisaties analyseren welke personen succesvol kunnen samenwerken, en daarom de beste resultaten behalen.  Niet succesvolle teams kun je snel verbeteren door 1 of 2 wijzigingen aan te brengen. Inmiddels zijn honderden personen door de testen en analysen gelopen en verbeterd.

Deze dag is bijzonder omdat je heel snel een inzicht en overzicht krijgt op de volgende punten:

 • Jouw persoonlijk Karakterprofiel en wat dit betekent
 • De ontwikkeling van de 5 kinderkarakters
 • De verdere ontwikkeling naar de 7 volwassen karakters
 • De invloed van lichaamsgerichte oefeningen op je karakter
 • Hoe karakterdynamiek in gezinnen werkt en hoe je gezinsproblemen kunt verhelpen
 • Hoe teamkarakter dynamiek werkt en hoe je de juiste persoon op de juiste plek krijgt in organisaties

Het is slechts €600 ex BTW voor 1 dag en de kennis is direct toe te passen! Ik bied een introductiegesprek gratis aan. Doe er je voordeel mee want het is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Wil je meer weten?

Mail mij via yvette@levenswerk.com om je aan te melden en dan maken we een telefonische- of zoom-afspraak.

Aanvraag gratis oriëntatiesessie Karakterstijl Coach

Need Help? Chat with us