Karakterprofieltest

Test je eigen karakter

Wil je in 2022 de regie over jezelf in eigen handen nemen en een leuk en succesvol jaar tegemoet gaan? Leer dan de Karaktertrekken van jezelf en van anderen te herkennen. Neem deze leuke en unieke Karaktertest af, en ontdek waar jij toe in staat bent. Verdiep jezelf in de 7 geheimen van jouw karakter! 

Praktisch toepasbaar

Met de Karaktertest heeft Yvette Hooites Meursing karakterintelligentie praktisch toepasbaar gemaakt. De Karakter testmethode geeft in de vorm van een persoonlijk rapport helder inzicht in de 3 hoofdkarakterstijlen waarmee de kern in kaart is gebracht van de persoonlijkheid van mensen, de mogelijkheden en onmogelijkheden en kansen op ontwikkeling. Met karakterintelligentie wordt de dynamiek in de mens en tussen mensen blootgelegd. Deze kennis geeft je zelfvertrouwen, rust, versterkt je eigenwaarde en zorgt ervoor dat je precies weet wat je wel en niet moet doen.

Hoe werkt het?

De officiële Karaktertest kun je voor €260 (incl. BTW) online afnemen. Zodra je betaling is ontvangen, sturen wij je per e-mail een unieke link naar jouw karaktertest. Nadat je de Karaktertest hebt ingevuld, ontvang je jouw persoonlijke Karakterrapport per mail.

Word de beste versie van jezelf

Wil je in de regie over jezelf in eigen handen nemen en een leuk en succesvol decennium tegemoet gaan? Leer dan de Karaktertrekken van jezelf en van anderen te herkennen. Neem deze leuke en unieke Karaktertest af, en ontdek waar jij toe in staat bent. Verdiep jezelf in de 7 geheimen van jouw karakter! 

Aanvraag en betaling van de officiële online Karaktersstijltest

Bodymarkers

Deze kennis is speciaal voor (vrouwelijke) ondernemers die blokkades hebben op zichtbaar zijn, onzeker zijn, zich opofferen, geen prijzen durven te vragen, perfectionistisch zijn, of weinig support hebben in hun leven.

Jouw geluk of falen komt voort uit je bodymarkers. Veel mensen hebben hier nog nooit van gehoord en daarom lopen ze heel veel kansen mis in het leven.

Veel vrouwen stoeien met werkelijk gelukkig en succesvol worden in hun leven en werk. Ze werken al jaren aan belemmerende overtuigingen en het helpt allemaal niet. Herken je dat, alle geld en moeite dat je hebt geinvesteerd is in het oplossen van dilemma’s of problemen en dat het uiteindelijk je niet werkelijk transformeert?

Hoe komt dit?

Het komt omdat je ervaringen zijn opgeslagen in je lijf. Dit worden Bodymarkers genoemd, fysieke blokkades. Alle ervaringen die je meemaakt worden opgeslagen als herinneringen in je lijf, fysiek.  Wat onbekend is voor de meeste mensen, is dat de hele persoonlijkheid voortkomt uit het lichaam, ’the body’. Dit verklaart waarom iederen een andere lichaamshouding heeft. 

Mijn ervaring

“Ik (Yvette Hooites Meursing) vond het bijvoorbeeld vroeger heel eng om voor groepen te staan. Ik blokkeerde tijdens de eerste spreekbeurt in de klas, en de schrik zat letterlijk in mijn lijf – in krampen en contracties, heel fysiek. Telkens als een ik een spreekbeurt moest houden, verlamde ik weer, zelfs zo sterk dat ik nooit meer voor een klas wilde staan en eigenlijk ook niet zichtbaar wilde zijn op andere plekken in mijn leven. Ik trok mij terug in mijn eigen veilige wereld.”

“Totdat ik aan mijn lijfelijke bodymarkers ging werken. Ik ging oefeningen doen zodat de oude programmering niet meer aanging of zodat ik er voorbij kon bewegen. Het stelde mij in staat om zichtbaar te zijn in groepen en op de sociale media.”

Op het moment dat je blokkeert, worden de body markers actief, en precies daarom kom je niet of niet genoeg voorbij patronen. Herken je het patroon dat je angstig bent, hoog sensitief en/of dat je je opoffert? Heb je te weinig support of hulp? Een groot geheim is dat alle patronen in je lijf zitten. Dit zijn de bodymarkers. Veel ondernemers en coaches zijn hier niet van op de hoogte, waardoor ze minder succesvol zijn. Dit hoeft niet zo te zijn!

Wil je graag gelukkig worden in je onderneming, zorg dan dat je alles te weten komt over jouw body markers en over hoe je deze opruimt.

Aanvraag en betaling van de officiële online Karaktersstijltest

Neem contact met me op

Need Help? Chat with us