Karaktercoach Volwassenen

In uitbreiding van jouw eigen coachingsbedrijf en om je bedrijf sterk in de markt te houden, biedt het programma ‘Werken als Karaktercoach’ de benodigde ingrediënten om dit te realiseren. Een training om je kennis over het karakterintelligent lezen van jouw cliënten bij te brengen. Een licentie om in je coaching te kunnen werken met de Karaktertest. En supervisie om je gedegen te blijven begeleiden in de juiste toepassing van karakterintelligent coachen.

Een concept dat werkt

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief op dit gebied en hebben veel ervaring opgebouwd in dit vak.  Consultants en coaches hebben hun business kunnen laten groeien middels dit concept. We bieden een degelijke karaktertraining curriculum aan met  karakterprofieltesten waar coaches zelf mee kunnen werken. Dit doen we door met een licentiestructuur te werken.

Wat levert jou dit op?

Met een Karaktercoachlicentie en onze supervisie kun jij meer  verdienen, afhankelijk van hoeveel uren jij wilt werken. De (extra) opbrengst varieert bij een succesvolle inzet tussen de €40.000 en €150.000 omzet per jaar. Naast omzet heb je ook extra plezier want je hebt meer impact op het leven en werk van jouw klanten. 

Met de training en licentie kan iedere goed leidende coach mooie inkomsten verdienen aan het helpen van mensen met hun leven!

Voor wie is dit programma 'Karaktercoach voor Volwassenen' geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor consultants en coaches met een bestaande eigen praktijk en een lopende omzet. Je kunt met karaktercoaching je business een extra impuls geven. Je hoeft geen topverkoper te zijn om je omzet te vergroten. We laten je zien hoe jij met kennis en inhoud je business kunt laten groeien naar hoger niveau.

Wie is je opleider?

Yvette Hooites Meursing van Bureau Levenswerk begeleidt al meer dan 25 jaar mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij is auteur van 6 boeken en geeft vele lezingen. Zij is een toptrainer van ambitieuze coaches en geeft speciale leergangen aan Vrouwen aan de Top van Nederland. Zij heeft de karakterprofieltest ontwikkeld en sindsdien vele succesvolle karakterstijlcoaches opgeleid.

Wil je meer weten?

Vraag een persoonlijk gesprek aan met Yvette Hooites Meursing en kom er achter hoe deze opleiding tot Levenswerk karakterprofielcoach een positieve uitbreiding kan zijn van jouw diensten en bijdrage aan de wereld.

Aanvraag gratis oriëntatiesessie Karakterstijl Coach

Heb je interesse in karakterintelligentie en wil je ontdekken of dit misschien iets voor jou zou zijn? Geef je dan op voor een gesprek voor ‘Werken als Karaktercoach’, via onderstaand contactformulier of via levenswerk@yvettehooitesmeursing.nl

Need Help? Chat with us