ACHTERGROND

Je bent hier omdat:

  • je definitief je angsten en blokkades die jou belemmeren wilt oplossen, zodat jijzelf en je bedrijf floreert.
  • je wilt  de allernieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van persoonlijkheid, energie, klanten en ondernemerschap, toepassen op jezelf, je werk en in je bedrijf, zodat jij en jouw onderneming groeit.

Levenswerk is gespecialiseerd in het effectief doorbreken van belemmerend gedrag.

Levenswerk is voorloper op gebied van het oplossen van blokkades. Wij werken met persoonlijke, relationele en transformatie-aanpakken, zodat verandering blijvend is. Praktische toepassingen van moderne wetenschap en wijsheid op het gebied van mensen, invloed en transformatie in leven en werk.Onze passie is om het potentieel in jou en jouw onderneming naar boven te laten komen, zowel offline als online.  Dit doen we door innerlijke en uiterlijke blokkades effectief te verwijderen en je effectief te leren de ongeschreven regels van jezelf en je klanten te kennen en daarop de sturen, coachen of leiden. Hierdoor verleg je grenzen en wordt je leven en werk zinvol en succesvol.Wij bieden:

  • Supervisie en coaching aan ondernemers en professionals die zelf en/of hun onderneming willen laten groeien door blokkades op te lossen
  • Kennis en inzicht in eigen gedrag en klantgedrag en hoe je dit effectief beïnvloedt
  • Transformatie-opleiding voor professionals die veranderingen willen bewerkstelligen
  • Leiderschapstraject voor leiders die hun organisatie willen laten groeien en weerstanden willen oplossen

Levenswerk; bewust werken en leven met hoog rendement op alle gebieden van je leven. Onze krachtige missie is om jou te helpen je doelen te bereiken, zodat jij aan de wereld kan bijdragen waartoe jij je geroepen voelt, het leven kunt leiden dat je altijd hebt gewild en jouw diepste potentieel kunt verwezenlijken.

De afgelopen 20 jaar hebben wij honderden ondernemers, leiders en professionals opgeleid.  Supervisie gegeven om mensen te helpen financieel en persoonlijk te groeien. Wij hebben de meest innovatieve en effectieve trainingen in de wereld ontwikkeld om jou te helpen jouw visie om een onderneming neer te zetten die de maatschappij verder helpt, overvloed genereert en die een grote impact heeft.

Visie

Bureau Levenswerk wil een wereldwijde community laten ontstaan van minimaal 100 mensen die anderen begeleiden bij het bevrijden van de blokkades in de persoonlijkheid. Door de spreiding van kennis van de Karakterstijlen breng je persoonlijke transformatie op gang, waardoor er meer keuze mogelijkheden ontstaan in je leven en in je werk.

Missie

Bureau Levenswerk ontwikkelt gereedschappen, training en coaching, waardoor coaches en/of trainers hun bloeiende praktijk verder kunnen uitbouwen. Door het aanbieden van een dynamische ‘community’ worden professionaliteit en verbinding de bouwstenen voor een duurzame onderneming.

Over Yvette Hooites Meursing

Na gewoond, gewerkt en gestudeerd te hebben in onder meer Mexico en Egypte en cum laude haar studie ‘Sociology’ te hebben afgerond aan de University van Essex/Groot Brittannië, coacht en begeleidt Yvette Hooites Meursing vanuit haar eigen onderneming al meer dan 25 jaar professionals, managers, coaches en adviseurs op persoonlijke groei en effectief leiderschap. Daarnaast werkt zij met CEO’s, CFO’s en COO’s van grote multinationals en begeleidt zij hen in het geven van effectieve sturing vanuit hun leidinggevende toppositie. Yvette Hooites Meursing is dé top expert op het gebied van Karakterintelligentie in Nederland, is als psychotherapeut lid van de European Association of Psychotherapists, is ontwikkelaar van de KarakterTest, heeft een succesvolle Karaktercoach opleiding opgezet in Nederland en werkt met een team van gelicenseerde Karaktercoaches en is auteur van diverse boeken over Karakterintelligentie, Leiderschap en Klantgerichtheid. Haar boek ‘The Happy Client’ is in 2012 genomineerd als Coachboek van het Jaar, door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Tevens is zij opgeleid in het werk van Bob Moore (onder leiding van Bart ten Berge – ISSP), en door Deepak Chopra en is zij Chopra Center Certified Instructor.

Need Help? Chat with us