Karakterintelligentie

Wil je de regie over jezelf in eigen handen nemen en een leuk en succesvol decennium tegemoet gaan? Leer dan de Karaktertrekken van jezelf en van anderen te herkennen. Neem deze unieke Karaktertest af, en ontdek waar jij toe in staat bent.
Verdiep jezelf in de 7 geheimen van jouw karakter!

Word de beste versie van jezelf

Praktisch toepasbaar

Met de Karakterprofieltest heeft Yvette Hooites Meursing karakterintelligentie praktisch toepasbaar gemaakt. Het Karakterprofiel geeft in de vorm van een persoonlijk rapport helder inzicht in de 3 hoofdkarakterstijlen waarmee de kern van de persoonlijkheid in kaart is gebracht. Het geeft inzicht in de mogelijkheden en kansen op ontwikkeling. Met karakterintelligentie wordt de dynamiek in de mens en tussen mensen blootgelegd. Deze kennis geeft je zelfvertrouwen, rust, versterkt je eigenwaarde en zorgt ervoor dat je precies weet wat je wel en niet moet doen.

Hoe werkt het?

De officiële Karaktertest kun je voor €200 (incl. BTW) online afnemen. Zodra je betaling is ontvangen, sturen wij je per e-mail een unieke link naar jouw karaktertest. Nadat je de Karaktertest hebt ingevuld, ontvang je jouw persoonlijke Karakterrapport per mail.

Aanvraag en betaling van de officiële online Karakterstijltest plus persoonlijk consult:

Need Help? Chat with us