Unieke KarakterIntelligentie Training: hoe kan ik beter mensen doorgronden?

Wil jij je specialiseren in het gedrag van volwassenen en/of kinderen? 

Geef je dan op voor de exclusieve 3 daagse training
‘opleiding
 tot Karaktercoaching’

van 19-21 mei 2023
Locatie Scheveningen

Voor slechts €1.600 ex BTW inclusief persoonlijke karakterstijltest
(ter waarde van €260)

Ben je coach of consultant en wil je je bedrijf uitbreiden door mensen nog beter te begrijpen en hun blokkades te verhelpen? Dan is deze exclusieve opleiding tot Karaktercoach iets voor jou. In drie dagen leer je hoe je effectiever kunt communiceren met anderen, krijg je inzicht in verschillende karakterstijlen van individuen, gezinnen en organisaties, en ontdek je hoe je jouw cliënten kunt begeleiden via lichamelijke karakteroefeningen. Hierdoor zul je een stevigere houding hebben en meer persoonlijk succes realiseren, wat onontbeerlijk is om je bedrijf verder uit te breiden. Yvette Hooites Meursing van Bureau Levenswerk traint top-professionals en leiders om hen te begeleiden naar nog groter succes. Word nu Karaktercoach en help je cliënten om van hun blokkades af te komen!

Voor wie is het bestemd?

 • Voor coaches en consultants die een eigen onderneming hebben en hun dienstverlening willen uitbreiden
 • Voor teamcoaches die de juiste persoon op de juiste plek willen
 • Voor kindercoaches die ook gezinscoach willen worden
 • Voor executive search ondernemers die meteen de meest geschikte kandidaat willen selecteren

Met deze kennis kun je jouw eigen praktijk gezond laten groeien!

 • Bureau Levenswerk staat bekend om haar speciale opleiding tot karaktercoach, die mensen een beter inzicht krijgen in hun patronen en hun blokkades, die ze vervolgens kunnen oplossen. Hierdoor worden ze gelukkiger en kunnen zij de doelen halen die zij zichzelf stellen. Wanneer je karaktercoach geworden bent, kun je daarmee je coach onderneming op een hoger niveau brengen. Deze training is de beste training van het land, en staat open voor consultants en coaches die deze kennis willen opdoen en eventueel karaktercoach wil worden.

Het unieke van Karakterintelligentie is dat het zowel de karakterstijlen van kinderen als volwassenen in kaart brengt.  Dit geeft een schat van informatie over hoe kinderen en volwassenen in elkaar zitten. Je leert de gebruiksaanwijzing van jezelf, kinderen en volwassen kennen. Je krijgt gouden regels om mentale blokkades in beweging te brengen. Door speciale lichaamsoefeningen kun jezelf losmaken en karakters ontwikkelen in de richting die jij wilt.

Je kunt gezinnen analyseren en hun karakterdynamiek in kaart brengen. Je ziet al snel waar het binnen gezinnen fout kan gaan, en ze op eenvoudige en onbedreigende manier erop wijzen hoe hier mee om te gaan. Door begeleiding en lichaamsgerichte oefeningen kun je drama’s binnen gezinnen voorkomen. 

Naast gezinnen, kun je bij professionele organisaties analyseren welke personen succesvol kunnen samenwerken, en daarom de beste resultaten behalen.  Niet succesvolle teams kun je snel verbeteren door 1 of 2 wijzigingen aan te brengen. Inmiddels zijn honderden personen door de testen en analysen gelopen en verbeterd.

Deze training is bijzonder omdat je heel snel een inzicht en overzicht krijgt op de volgende punten:

 • Jouw persoonlijk Karakterprofiel en wat dit betekent
 • De ontwikkeling van de 5 kinderkarakters
 • De verdere ontwikkeling naar de 7 volwassen karakters
 • De invloed van lichaamsgerichte oefeningen op je karakter
 • Hoe karakterdynamiek in gezinnen werkt en hoe je gezinsproblemen kunt verhelpen
 • Hoe teamkarakter dynamiek werkt en hoe je de juiste persoon op de juiste plek krijgt in organisaties

Het is slechts € 1.600 ex BTW voor 3 dagen en de kennis is direct toe te passen! Ik bied een introductiegesprek gratis aan. Doe er je voordeel mee want het is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Wil je meer weten?

Mail mij via yvette@levenswerk.com om je aan te melden en dan maken we een telefonische- of zoom-afspraak.

Aanvraag gratis oriëntatiesessie Karakterstijl Coach