Introductiecursus van 1 dag Karakter-intelligentie

Maak een reuzesprong in karakterkennis, om jezelf en anderen beter te herkennen, en om effectiever met elkaar om te gaan.

Reserveer je plek voor onze exclusieve training op 10 mei 2024 in Bussum door op de bestelknop hieronder te klikken.

Ontdek de Sleutel tot Persoonlijke Ontwikkeling en Zakelijk Succes

Als ondernemer, trainer, coach, directeur of CEO, streef je voortdurend naar groei, zowel persoonlijk als professioneel. Maar hoe vaak ben je al vastgelopen in schijnbaar onoplosbare conflicten die de dynamiek van je onderneming verstoren?

Het goede nieuws is: je staat niet alleen. Vele anderen hebben zich geconfronteerd gevoeld met deze uitdagingen. Maar wat als ik je vertel dat er een weg is naar harmonie en succes, zelfs te midden van de meest complexe conflicten?

Welkom bij onze baanbrekende training in karakterologie.

Leer de diepgewortelde oorzaken van innerlijke conflicten te begrijpen en te beïnvloeden. Ontdek hoe het verleden zijn stempel drukt op het heden, en hoe je dit kunt omzetten in positieve verandering. Met onze bewezen methodologie, ontwikkel je de vaardigheden om conflicten te doorgronden en effectieve interventies te plegen op het juiste niveau.

Wat Bereik je Met deze Training?

Scherpe Inzichten: Identificeer direct de kern iemands karakter.
Doelgerichte Actie: Weet precies wat te zeggen en te doen om met iemand te verbinden en beïnvloeden om tot actie te komen.
Gerichte Interventies: Handel op het niveau dat het meest impact heeft.
Snelle Resultaten: Zie conflicten te vermijden of in korte tijd te laten verdwijnen.
Verhoogde Productiviteit: Optimaliseer snel de sfeer en productiviteit van jezelf en je organisatie.

Investeer vandaag nog in jezelf en de toekomst van je bedrijf voor slechts € 497 ex BTW. En als bonus ontvang je een persoonlijke karakterstijltest ter waarde van € 260, een heerlijke lunch, verfrissingen en alle benodigde materialen.

Neem de Eerste Stap naar een Nieuw Zakelijk Succes!

Reserveer je plek voor onze exclusieve training op 10 mei 2024 in Bussum door op de bestelknop hieronder te klikken.

Heb je nog vragen? Bel of App me.

Testimonials:

Over Docent Yvette:

Ik ben een leidende expert in karakterkennis. Ik geef diepgaand inzicht in conflicten die voortkomen uit het karakter of gedrag van mensen. Ik leer  executives, ondernemers, en professionals, geblokkeerd of beperkend gedrag effectief op te lossen door middel van zowel lijfelijke als mentale karakterinterventies. Door deze specifieke interventies worden conflicten opgeruimd, en krijg je veel meer invloed en impact op je leven.

Need Help? Chat with us